Επιμορφωτικά Σεμινάρια Κατάρτισης Κοινωνικής Μέριμνας

Δημοσιεύτηκε από τον/την socialwelfare στις

Πρόσκληση για Επιμορφωτικά Σεμινάρια

Η Κοινωνική Μέριμνα του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΙΒΙΜ ΠΠ), στα πλαίσια της δράσης “Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών”, διοργανώνει δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια σε θέματα υποστήριξης φοιτητών οι οποίοι ανήκουν στις Ευπαθείς / Ευαίσθητες Κοινωνικές Ομάδες.

Οι εκπαιδευόμενοι θα είναι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών από όλες τις βαθμίδες (Προπτυχιακοί- Μεταπτυχιακοί- Διδακτορικοί) και από όλα τα Τμήματα.

Το Πρόγραμμα θα έχει  διάρκεια 9 εβδομάδων και θα είναι συνολικά 88 ώρες. Τα μαθήματα θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα 4μ.μ. – 7μ.μ. Θα ξεκινήσουν 7 Δεκεμβρίου 2020 και θα διαρκέσουν έως 15 Φεβρουαρίου 2021.

Μετά τη λήξη του προγράμματος και αφού οι εκπαιδευόμενοι έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τις υποχρεώσεις τους θα λάβουν ειδικό πιστοποιητικό επιμόρφωσης από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Πατρών και συμπλήρωμα πιστοποιητικού με όλες τις λεπτομέρειες του προγράμματος (συνολική διάρκεια, τρόπος αξιολόγησης, ενότητες κ.α.)

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα Επιμορφωτικά Σεμινάρια Κατάρτισης Κοινωνικής Μέριμνας

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις