Διαδικτυακά Σεμινάρια

Αφίσα για Διαδικτυακό Σεμινάριο

Διαδικτυακό Βιωματικό Σεμινάριο- Φοιτητική Ζωή και Covid-19: Οι αλλαγές στη ζωή μας

Την 17η Μαΐου και ώρα 18:00, η Κοινωνική Μέριμνα σε συνεργασία με το Σύλλογο Ψυχικής Υγείας Πάτρας (ΣΟΨΥ) διοργάνωσε βιωματικό σεμινάριο με τίτλο “Φοιτητική Ζωή και Covid-19: Οι αλλαγές στη ζωή μας”. Οι συμμετέχοντες ήταν κατά κύριο λόγο φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών καθώς ο Covid-19 επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά τους. Ο αριθμός των συμμετεχόντων ήταν ιδιαίτερα μεγάλος ξεπερνώντας τα 150 άτομα.

Αφίσα για Διαδικτυακό Σεμινάριο

Διαδικτυακό σεμινάριο 6 Απριλίου 2022 – Η Προσβασιμότητα στο Προσκήνιο

Στις 6 Απριλίου 2022 και ώρα 18:00, η Κοινωνική Μέριμνα διοργάνωσε ενημερωτικό διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα “Η Προσβασιμότητα στο Προσκήνιο”. Σκοπός του σεμιναρίου ήταν να αναδειχθεί η σημασία της προσβασιμότητας τόσο στο φυσικό όσο και στο ψηφιακό περιβάλλον, καθώς η προσβασιμότητα είναι ένα θέμα που είτε με άμεσο είτε με έμμεσο τρόπο αφορά όλους μας.

Αφίσα για Διαδικτυακό Σεμινάριο

Διαδικτυακό σεμινάριο 20 Δεκεμβρίου – Χρόνια νοσήματα στους νέους ενήλικες

Στις 20 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 18:00, η Κοινωνική Μέριμνα διοργάνωσε ενημερωτικό διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα “Χρόνια νοσήματα στους νέους ενήλικες”. Η συγκεκριμένη θεματολογία επιλέχθηκε, ως ανταπόκριση στις ανάγκες των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών, αλλά και ως συνέχεια της προσπάθειας για ενημέρωση της Πανεπιστημιακής και της ευρύτερης κοινότητας.

Αφίσα για Διαδικτυακό Σεμινάριο

Διαδικτυακό Σεμινάριο 2 Νοεμβρίου – Έμφυλη Βία – Παρενόχληση – Κακοποίηση

Η Κοινωνική Μέριμνα του Πανεπιστημίου Πατρών με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού αλλά και τη σωστή ενημέρωση των γυναικών για την έμφυλη βία διεξήγαγε την Τρίτη, 2 Νοεμβρίου δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα “Έμφυλη Βία – Παρενόχληση – Κακοποίηση”.

Αφίσα για Διαδικτυακό Σεμινάριο

Διαδικτυακό Σεμινάριο 3 Ιουνίου – Στρες, άγχος και η αντιμετώπιση τους

Η Κοινωνική Μέριμνα του Πανεπιστημίου Πατρών προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες της Πανεπιστημιακής κοινότητας, και ένεκα της επερχόμενης εξεταστικής, διεξήγαγε την Πέμπτη, 3 Ιουνίου δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα “Στρες, άγχος και η αντιμετώπιση τους”.

Αφίσα Διαδικτυακού Σεμιναρίου

Διαδικτυακό Σεμινάριο – 31 Μαρτίου 2021 – Υποστηρικτική Τεχνολογία στην καθημερινότητα και στην εκπαιδευτική ζωή των ΑμεΑ

Την Τετάρτη 31 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε από την Κοινωνική Μέριμνα του Πανεπιστημίου Πατρών δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα “Υποστηρικτική Τεχνολογία στην καθημερινότητα και στην εκπαιδευτική ζωή των ΑμεΑ”.

Αφίσα για Διαδικτυακό Σεμινάριο

Διαδικτυακό Σεμινάριο 4 Φεβρουαρίου – Πως μιλάμε για την Αυτοκτονία

Στις 4 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε, από την Κοινωνική Μέριμνα και το Γραφείο Ψυχολογικής Στήριης, δωρέαν διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο “Πως μιλάμε για την Αυτοκτονία”. Το σεμινάριο διεξήχθη ως επανάληψη του επιτυχημένου διαδικτυακού σεμιναρίου που έγινε το Σεπτέμβριο του 2020 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την πρόληψη της Αυτοκτονίας.

Αφίσα για Διαδικτυακό Σεμινάριο

Διαδικτυακό Σεμινάριο 3 Δεκεμβρίου – Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Η Kοινωνική Mέριμνα του Πανεπιστημίου Πατρών πραγματοποίησε δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο στις 3 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.
Το σεμινάριο είχε ως στόχο την ενημέρωση της Πανεπιστημιακής και Ευρύτερης Κοινότητας για θέματα που αφορούν τα Άτομα με Αναπηρία, καθώς και την ευαισθητοποίηση.

Λογότυπο Κοινωνικής Μέριμνας

Υποδοχή Πρωτοετών από τη Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας – Διαδικτυακό Σεμινάριο

Η Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας διοργανώνει δυο δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια υποδοχής για τους πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών. Τα σεμινάρια θα είναι διάρκειας 40 λεπτών και θα πραγματοποιηθούν τις εξής ημερομηνίες και ώρες: Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 12:00 μ.μ. και Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 12:00 μ.μ.

Αφίσα Διαδικτυακού Σεμιναρίου

2ο Διαδικτυακό Σεμινάριο – 10 Οκτωβρίου 2020 – Μιλώντας για την Ψυχική Υγεία

Στις 10 Οκτωβρίου 2020, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, πραγματοποιήθηκε από την Κοινωνική Μέριμνα του Πανεπιστημίου Πατρών δωρεάν Διαδικτυακό Σεμινάριο με τίτλο: “Μιλώντας για την Ψυχική Υγεία ”.