Είπαν για εμάς

Screenshot από άρθρο στο Thebest

Στις 19 Ιανουαρίου του 2022, ο ενημερωτικός ιστότοπος “The Best“, ανήρτησε συνέντευξη της Αντωνίας Φερτάκη, μίας εκ των κοινωνικών λειτουργών της Κοινωνικής Μέριμνας, η οποία μίλησε για τις προσφερόμενες υπηρεσίες της Κοινωνικής Μέριμνας και για τις ανάγκες των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στον παρακάτω σύνδεσμο.

Screenshot από Δελτίο Ειδήσεων του Ionian TV

Στις 12 Ιανουαρίου του 2022, το Ionian TV φιλοξένησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων την Αντωνία Φερτάκη, η οποία μίλησε για την Κοινωνική Μέριμνα του Πανεπιστημίου Πατρών και τις υπηρεσίες που παρέχει στους φοιτητές-τριες του Πανεπιστημίου.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό video στον παρακάτω σύνδεσμο (Δελτίο Ειδήσεων | 12.02.2022), όπου το συγκεκριμένο απόσπασμα βρίσκεται στο 41:08.

Screenshot από άρθρο στο @up

Στο τεύχος “Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2021” του περιοδικού @up του Πανεπιστημίου Πατρών, δημοσιεύθηκε άρθρο της Ευγενίας Ορφανού, Βιβλιοθηκονόμο της Κοινωνικής Μέριμνας, με τίτλο “Κατανοώντας τους αναγνώστες οθόνης (Screen Readers)”. Στον παραπάνω σύνδεσμο, μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο.

Screenshot από άρθρο στην εφημερίδα Πελοπόννησο

Ευχαριστούμε πολύ την εφημερίδα Πελοπόννησο που φιλοξένησε το άρθρο μας σχετικά με την Προσβασιμότητα στο διαδίκτυο, στην Κυριακάτική έκδοσή στις 18 Απριλίου 2021.

Για να δείτε ολόκληρο το άρθρο πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.

Screenshot από άρθρο στην εφημερίδα Πελοπόννησο

Η εφημερίδα “Πελοπόννησος”, την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020, πραγματοποίησε αφιέρωμα στην Κοινωνική Μέριμνα του Πανεπιστημίου Πατρών και συγκεκριμένα το αφιέρωμα είχε τίτλο “Ένα ψηφιακά προσβάσιμο Πανεπιστήμιο για όλους”.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην παρακάτω σύνδεσμο.

Πώς αντιλαμβάνονται οι εθελοντές του UP Web TV τις μορφές Διαφορετικότητας στο Πανεπιστήμιο;;.. Μας αφηγούνται 5 ιστορίες.. (Η Τέχνη της Διαφορετικότητας, 10/04/2019)

Στην 6η Έκθεση Καινοτομίας & Μεταφοράς Τεχνογνωσίας – Patras Innovation Quest (PATRAS IQ) καλέσαμε τους Καταστηματάρχες Εστίασης & Αναψυχής να μετατρέψουν τους καταλόγους τους σε μορφή Braille δωρεάν.

Αρκετοί ήταν οι καταστηματάρχες που κινητοποιήθηκαν και επωφελήθηκαν της δράσης, εντυπώνοντας τον κατάλογο τους σε braille ώστε να μπορούν να προσφέρουν ισότιμες ευκαιρίες αναψυχής και στους τυφλούς συμπολίτες μας.

Πώς είναι να τρως και να κινείσαι στο σκοτάδι; Μπορείς να φανταστείς;.. (Δείπνο στο Σκοτάδι 17/04/2019)

Την άνοιξη του 2019 υλοποιήθηκε το πρώτο εκπαιδευτικό σεμινάριο του ΕΚΟ με στόχο την εκπαίδευση εθελοντών της Πανεπιστημιακής μας κοινότητας στην κοινωνική και ακαδημαϊκή υποστήριξη των φοιτητών που ανήκουν στις Ευαίσθητες Κοινωνικές Ομάδες. Το μοίρασμα που προέκυψε ήταν πέρα από τη φαντασία μας – δώρο ακριβό!

Σελίδα Facebook Η ζωή μου με το Γιαννη

Ευχαριστούμε πολύ την Άδα (Η ζωή μου με τον Γιάννη) για την κοινοποίηση!
Σκοπός μας είναι να παρέχουμε πάντα όσο καλύτερη υποστήριξη στους φοιτητές μας που ανήκουν στις Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες.

Απόκομμα περιοδικού του Πανεπιστημίο Πατρών

Ευχαριστούμε πολύ την Περιοδική Έκδοση του Πανεπιστημίου Πατρών @UP, όπου στο τεύχος 57 του Οκτωβρίου 2019, αναφέρθηκε στο πρόγραμμά μας (Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Πανεπιστημίου Πατρών).

Για να δείτε ολόκληρο το άρθρο πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.