Είπαν για εμάς

Πώς αντιλαμβάνονται οι εθελοντές του UP Web TV τις μορφές Διαφορετικότητας στο Πανεπιστήμιο;;.. Μας αφηγούνται 5 ιστορίες.. (Η Τέχνη της Διαφορετικότητας, 10/04/2019)

Στην 6η Έκθεση Καινοτομίας & Μεταφοράς Τεχνογνωσίας – Patras Innovation Quest (PATRAS IQ) καλέσαμε τους Καταστηματάρχες Εστίασης & Αναψυχής να μετατρέψουν τους καταλόγους τους σε μορφή Braille δωρεάν.

Αρκετοί ήταν οι καταστηματάρχες που κινητοποιήθηκαν και επωφελήθηκαν της δράσης, εντυπώνοντας τον κατάλογο τους σε braille ώστε να μπορούν να προσφέρουν ισότιμες ευκαιρίες αναψυχής και στους τυφλούς συμπολίτες μας.

Πώς είναι να τρως και να κινείσαι στο σκοτάδι; Μπορείς να φανταστείς;.. (Δείπνο στο Σκοτάδι 17/04/2019)

Την άνοιξη του 2019 υλοποιήθηκε το πρώτο εκπαιδευτικό σεμινάριο του ΕΚΟ με στόχο την εκπαίδευση εθελοντών της Πανεπιστημιακής μας κοινότητας στην κοινωνική και ακαδημαϊκή υποστήριξη των φοιτητών που ανήκουν στις Ευαίσθητες Κοινωνικές Ομάδες. Το μοίρασμα που προέκυψε ήταν πέρα από τη φαντασία μας – δώρο ακριβό!

Σελίδα Facebook Η ζωή μου με το Γιαννη

Ευχαριστούμε πολύ την Άδα (Η ζωή μου με τον Γιάννη) για την κοινοποίηση!
Σκοπός μας είναι να παρέχουμε πάντα όσο καλύτερη υποστήριξη στους φοιτητές μας που ανήκουν στις Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες.

Απόκομμα περιοδικού του Πανεπιστημίο Πατρών

Ευχαριστούμε πολύ την Περιοδική Έκδοση του Πανεπιστημίου Πατρών @UP, όπου στο τεύχος 57 του Οκτωβρίου 2019, αναφέρθηκε στο πρόγραμμά μας (Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Πανεπιστημίου Πατρών).

Για να δείτε ολόκληρο το άρθρο πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.