Η ομάδα μας

Γαλανού Χριστίνα
Ψυχολόγος

Ψυχολόγος, απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου "Έλεγχος του Στρες και Προαγωγής της Υγείας" της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ καθως και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου "Παιδοψυχολογια" από το πανεπιστημίου του Central Lancashire του Ην. Βασιλείου.

Θεοδωρακόπουλος Λεωνίδας
Επαγγελματικός Σύμβουλος
Ειναι κάτοχος μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Διοίκηση Εκπαίδευσης και υποψήφιος διδάκτωρ του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πάτρας.Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων και επιμορφωτής κατάρτισης του ΕΚΠΑ.
Καγκελάρη Ασπασία
Ιατρός Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (FEBPRM)
Κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος “Διοίκηση Μονάδων Υγείας” του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και διπλωματούχος Ιατρικού Βελονισμού. Είναι ιατρικός συνεργάτης της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης του ΕΚΠΑ.
Μηλιτσοπούλου Χρυσάνθη
Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
Απόφοιτη του τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με ειδίκευση στην εξατομίκευση των μηχανών αναζήτησης. Έχει εργαστεί στον τομέα της σχεδίασης και ανάπτυξης ιστοσελίδων, καθώς επίσης και στην εκπαίδευση.
Ξυντάρα Μαρίνα
Κοινωνική Λειτουργός
Απόφοιτη του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας, της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του πρώην Α.Τ.Ε.Ι Πατρών. (2010) Κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Ειδίκευσης στη «Δημόσια Υγεία» (κατεύθυνση "Κοινωνική Ιατρική"), της Ιατρικής Σχολής του Παν/μίου Πατρών. (2017) Επαγγελματική προϋπηρεσία σε φορείς Κοινωνικής Πρόνοιας (Δημόσιας Υγείας), Δομές Καταπολέμησης της Φτώχειας (παροχής βασικών αγαθών και επιδοματικών παροχών), και σε σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.
Ορφανού Ευγενία
Βιβλιοθηκονόμος-Αρχειονόμος
Η Ευγενία Ορφανού είναι Βιβλιοθηκονόμος-Αρχειονόμος με εξειδίκευση στην Πληροφορική και την Διαχείριση Πληροφορίας. Εκπόνησε τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές της στο Ηνωμένο Βασίλειο (PGDip Information Technology και MSc Information Management in the Cultural Sector). Είναι επίσης πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων. Από το 2002 συνεργάζεται με την Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης και ασχολείται με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, την εκπαίδευση χρηστών και την προσβασιμότητα υλικού.
Παζαρίδης Χρυσόστομος
Φυσικοθεραπευτής
Απόφοιτος του τμήματος Φυσικοθεραπείας (παράρτημα Αιγίου) του Α.Τ.Ε.Ι. Πατρών με μεταπτυχιακό στην Προηγμένη Χειροθεραπευτική Φυσικοθεραπεία (Advanced Manipulative Physiotherapy) του Πανεπιστημίου του Birmingham. Έχει εργαστεί σε διάφορα ιδρύματα και κλινικές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο με εμπειρία στην αποκατάσταση διαφόρων μυοσκελετικών και νευρολογικών παθήσεων.
Πανώριου Χριστίνα
Διοικητική Υπάλληλος
Απόφοιτη της Σχολής Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών του Τμήματος Φιλοσοφίας με Μεταπτυχιακό στην “Πολιτική της Ανώτατης Εκπαίδευσης: Θεωρία και Πράξη” του Π.Τ.Δ.Ε Πανεπιστημίου Πατρών. Εργάζεται στη Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Πατρών από το 2015.
Πυλαρινού Χαραλαμπία
Μηχανικός Υποστήριξης Ψηφιακών Τεχνολογιών
Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Μηχανολόγου Μηχανικού (MEng) από το Πανεπιστήμιο Hull (UK) και Υπ. Διδάκτωρ Εμβιομηχανικής και Βιοϊατρικής Τεχνολογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Από το 2005 απασχολείται ερευνητικά στο Π. Πατρών και από το 2011 εργάζεται στον τομέα σχεδίασης και ανάπτυξης συστημάτων πληροφορικής και εκπόνησης μελετών αναπτυξιακών και ευρωπαϊκών έργων.
Τσοκανά Νικολία
Κοινωνική Λειτουργός & Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων
Απόφοιτη του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας Πάτρας και του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής Πελοποννήσου, με μεταπτυχιακές σπουδές στις "Επιστήμες της Εκπαίδευσής" του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει κυρίως εργαστεί στον τομέα της Ειδικής Αγωγής με Άτομα με Αναπηρία και στον τομέα της Κοινωνικής Πρόνοιας με Ευπαθείς/Ευαίσθητες Κοινωνικές Ομάδες.
Φερτάκη Αντωνία
Κοινωνική Λειτουργός
Απόφοιτη του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας Πάτρας. Διαθέτει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην “Ευρωπαϊκή Κοινωνική Πολιτική” από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Έχει εργαστεί στον Τομέα της Κοινωνικής Πρόνοιας και στην Υποστήριξη Ευπαθών / Ευαίσθητων Κοινωνικών Ομάδων.