Η ομάδα μας

Αναστασόπουλος Κωνσταντίνος
Ψυχολόγος

Πραγματοποίησε τις σπουδές του στο τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στην κλινική ψυχολογία και ψυχοπαθολογία (Université Bordeaux II – Victor Segalen) και στην ψυχανάλυση (Université Paris V - René Descartes). Είναι υποψήφιος διδάκτωρ κλινικής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Sorbonne Paris Nord/Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Γαλανού Χριστίνα
Ψυχολόγος

Ψυχολόγος, πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου "Έλεγχος του Στρες και Προαγωγής της Υγείας" της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ καθως και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου "Παιδοψυχολογια" από το πανεπιστημίου του Central Lancashire του Ην. Βασιλείου.

Καγκελάρη Ασπασία
Ιατρός Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (FEBPRM)
Κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος “Διοίκηση Μονάδων Υγείας” του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και διπλωματούχος Ιατρικού Βελονισμού. Είναι ιατρικός συνεργάτης της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης του ΕΚΠΑ.
Καπνίση Αικατερίνη
Κοινωνική Λειτουργός

Πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας Πάτρας με μεταπτυχιακές σπουδές στην "Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση", σε συνεργασία των Πανεπιστημίων Πατρών και Λευκωσίας. Έχει εργαστεί στον τομέα του προσφυγικού σε Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων και στην Υποστήριξη Ευπαθών/Ευαίσθητων Κοινωνικών Ομάδων.

Κόλλια Ευτυχία
Διδάκτωρ Συμβουλευτικής Ψυχολογίας

Πραγματοποίησε και τους τρεις κύκλους των σπουδών της (προπτυχιακές, μεταπτυχιακές, διδακτορικές) στην Μεγάλη Βρετανία και απέκτησε τέσσερις τίτλους σπουδών: Πτυχίο Ψυχολογίας (London Metropolitan University),  Μάστερ στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία (University of Manchester), Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Συμβουλευτική Ψυχολογία (University of Teesside), Διδακτορικό στη Συμβουλευτική Ψυχολογία (University of Teesside) 

Είναι συνθετική ψυχοθεραπεύτρια με έμφαση στην ψυχαναλυτική προσέγγιση. Έχει πολυετή επαγγελματική εμπειρία σε νοσοκομεία και κλινικές ψυχικής υγείας της Μεγάλης Βρετανίας.

Μηλιτσοπούλου Χρυσάνθη
Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
Διπλωματούχος του τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με ειδίκευση στην εξατομίκευση των μηχανών αναζήτησης. Έχει εργαστεί στον τομέα της σχεδίασης και ανάπτυξης ιστοσελίδων, καθώς επίσης και στην εκπαίδευση.
Ορφανού Ευγενία
Βιβλιοθηκονόμος-Αρχειονόμος
Η Ευγενία Ορφανού είναι Βιβλιοθηκονόμος-Αρχειονόμος με εξειδίκευση στην Πληροφορική και την Διαχείριση Πληροφορίας. Εκπόνησε τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές της στο Ηνωμένο Βασίλειο (PGDip Information Technology και MSc Information Management in the Cultural Sector). Είναι επίσης πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων. Από το 2002 συνεργάζεται με την Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης και ασχολείται με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, την εκπαίδευση χρηστών και την προσβασιμότητα υλικού.
Παζαρίδης Χρυσόστομος
Φυσικοθεραπευτής
Πτυχιούχος του τμήματος Φυσικοθεραπείας (παράρτημα Αιγίου) του Α.Τ.Ε.Ι. Πατρών με μεταπτυχιακό στην Προηγμένη Χειροθεραπευτική Φυσικοθεραπεία (Advanced Manipulative Physiotherapy) του Πανεπιστημίου του Birmingham. Έχει εργαστεί σε διάφορα ιδρύματα και κλινικές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο με εμπειρία στην αποκατάσταση διαφόρων μυοσκελετικών και νευρολογικών παθήσεων.
Πανώριου Χριστίνα
Διοικητική Υπάλληλος
Πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Κοινωνικών Επιστημών του Τμήματος Φιλοσοφίας με Μεταπτυχιακό στην “Πολιτική της Ανώτατης Εκπαίδευσης: Θεωρία και Πράξη” του Π.Τ.Δ.Ε Πανεπιστημίου Πατρών. Εργάζεται στη Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Πατρών από το 2015.
Τσοκανά Νικολία
Κοινωνική Λειτουργός & Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων
Πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας Πάτρας και του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής Πελοποννήσου, με μεταπτυχιακές σπουδές στις "Επιστήμες της Εκπαίδευσής" του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει κυρίως εργαστεί στον τομέα της Ειδικής Αγωγής με Άτομα με Αναπηρία και στον τομέα της Κοινωνικής Πρόνοιας με Ευπαθείς/Ευαίσθητες Κοινωνικές Ομάδες.
Φερτάκη Αντωνία
Κοινωνική Λειτουργός
Πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας Πάτρας. Διαθέτει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην “Ευρωπαϊκή Κοινωνική Πολιτική” από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Έχει εργαστεί στον Τομέα της Κοινωνικής Πρόνοιας και στην Υποστήριξη Ευπαθών / Ευαίσθητων Κοινωνικών Ομάδων.