Εργαστήριο επαγγελματικής ανάπτυξης: “Δικτυώσου και εσύ στο LinkedIn

Η Κοινωνική Μέριμνα του Πανεπιστημίου Πατρών στο πλαίσιο της υλοποίησης του Έργου «Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών” διοργανώνει δωρεάν βιωματικό εργαστήριο (workshop) με τίτλο «Δικτυώσου και εσύ στο LinkedIn». Το εργαστήριο απευθύνεται σε φοιτητές/τριες Ευπαθών/ Ευαίσθητων Κοινωνικών Ομάδων.

Μαθησιακός Στόχος

Στόχος του βιωματικού εργαστηρίου είναι να μάθουν οι συμμετέχοντες τι είναι το επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο LinkedIn, πώς λειτουργεί και πώς μπορούν να δημιουργήσουν ένα δυνατό λογαριασμό/προφίλ σε αυτό. Επίσης, θα μάθουν τις πολλές δυνατότητες που έχει το δίκτυο, όπως την αναζήτηση εργασίας, τη δικτύωση και άλλα.

Ημέρα και ώρα Διεξαγωγής

Το εργαστήριο θα είναι διάρκειας 2 ωρών και θα πραγματοποιηθεί στις 30/05/2023, 16:00-18:00

Χώρος Διεξαγωγής: Πανεπιστημιούπολη Ρίου, Αίθουσα Σεμιναρίων Κτιρίου Α’ Πρυτανείας, Ισόγειο, Αίθριο (πίσω είσοδος)

Αριθμός Συμμετεχόντων

Στο εργαστήριο μπορούν να συμμετέχουν συνολικά 15 φοιτητές/τριες. Κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να συμπληρώσει την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με καταληκτική ημερομηνία την Κυριακή 28/05/2023.

*Σε περίπτωση μεγαλύτερου αριθμού αιτήσεων ενδιαφέροντος, οι τελικοί συμμετέχοντες θα επιλεγούν με τυχαίο τρόπο(κλήρωση). Οι τελικοί συμμετέχοντες θα ειδοποιηθούν τη Δευτέρα 29/05/2023.

Την ημέρα του εργαστηρίου, παρακαλούνται όσοι/ες φοιτητές/-τριες επιθυμούν να φέρουν μαζί τους τον προσωπικό τους υπολογιστή.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Επαγγελματικής Συμβουλευτικής της Κοινωνικής Μέριμνας τηλεφωνικά στο 2610.969622 ή στέλνοντας email στο info-socialwelfare@upatras.gr

Ωράριο επικοινωνίας: 09:00-13:00 καθημερινά.

Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος έληξε.