Συμμετοχή σε Αθλητικές Δράσεις

Δημοσιεύτηκε από τον/την socialwelfare στις

Αφίσα για Αθλητικές Δράσεις

Αφίσα για Αθλητικές Δράσεις

Αγαπητοί -ές φοιτητές -τριες του Πανεπιστημίου μας,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Κοινωνική Μέριμνα του Πανεπιστημίου Πατρών, σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, υλοποιεί δράσεις Φυσικής Αγωγής (Γυμναστικής και Χορού).

Οι δράσεις απευθύνονται σε φοιτητές που έχουν χρόνια νοσήματα (π.χ σακχαρώδη διαβήτη, σκλήρυνση κατά πλάκας, νεοπλασίες, φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου, νευρολογικές και ορθοπεδικές παθήσεις κ.α) ή/και αναπηρία και πραγματοποιούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πατρών στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο (Πανεπιστημιούπολη Ρίου).

Τα προγράμματα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα κατά τις απογευματινές ώρες.

Τις προπονήσεις και τις πρόβες χορού αναλαμβάνουν μέλη ειδικού εκπαιδευτικού προσωπικού φυσικής αγωγής του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου και παρέχεται ταυτόχρονη υποστήριξη από ιατρό και φυσικοθεραπευτή της Κοινωνικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, παρακαλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, είτε στέλνοντας email στο socialwelfare@upatras.gr (αναγράφοντας Ονοματεπώνυμο, Τμήμα φοίτησης, Πανεπιστημιακό Email, Κινητό Τηλέφωνο, Αριθμό Μητρώου) είτε συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.









    Κατηγορίες: Ανακοινώσεις