Επιμορφωτικά Σεμινάρια Κατάρτισης Κοινωνικής Μέριμνας – Άνοιξη 2022

Δημοσιεύτηκε από τον/την socialwelfare στις

Αφίσα για Επιμορφωτικά Σεμινάρια

Αφίσα για Επιμορφωτικά Σεμινάρια

Η Κοινωνική Μέριμνα του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΙΒΙΜ ΠΠ), στα πλαίσια της δράσης “Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών”, διοργανώνει δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια σε θέματα υποστήριξης φοιτητών οι οποίοι ανήκουν στις Ευπαθείς / Ευαίσθητες Κοινωνικές Ομάδες.

Οι εκπαιδευόμενοι θα είναι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών από όλες τις βαθμίδες (Προπτυχιακοί- Μεταπτυχιακοί- Διδακτορικοί) και από όλα τα Τμήματα.

Το Πρόγραμμα θα έχει διάρκεια 10 εβδομάδων και θα είναι συνολικά 95 ώρες (30 ωρες σύγχρονης και 65 ώρες ασύγχρονης εκπαίδευσης).
Τα μαθήματα της σύγχρονης εκπαίδευσης θα διεξάγονται διά ζώσης κάθε Τρίτη 4μ.μ. – 7μ.μ από 15 Μαρτίου 2022 έως 31 Μαΐου 2022.

Μετά τη λήξη του προγράμματος και αφού οι εκπαιδευόμενοι έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τις υποχρεώσεις τους θα λάβουν ειδικό πιστοποιητικό επιμόρφωσης από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Πατρών και συμπλήρωμα πιστοποιητικού με όλες τις λεπτομέρειες του προγράμματος (συνολική διάρκεια, τρόπος αξιολόγησης, ενότητες κ.α.)

Οι αιτήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι και Τρίτη, 8 Μαρτίου 2022.

Για αναλυτικές πληροφορίες και για την αίτηση συμμετοχής επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο για τα Επιμορφωτικά Σεμινάρια Κατάρτισης

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις