Ημερίδα “Οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Μέριμνας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση: Το παρόν και το μέλλον”

Δημοσιεύτηκε από τον/την socialwelfare στις

Πρόσκληση ημερίδας

Πρόσκληση ημερίδας

Το Πανεπιστήμιο Πατρών, στο πλαίσιο του Έργου «Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών» διοργανώνει, με την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Ημερίδα την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, με τίτλο:
«Οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Μέριμνας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση: Το παρόν και το μέλλον».

Στην Ημερίδα συμμετέχουν εκπρόσωποι από την πλειοψηφία των Πανεπιστημίων της χώρας, όπου θα παρουσιάσουν το έργο και τις εκάστοτε δράσεις.

Απώτερος στόχος της Ημερίδας είναι η ανταλλαγή καλών πρακτικών, γνώσεων, αποτελεσμάτων αλλά και η ανάπτυξη συνεργασιών/συνεργειών στο πλαίσιο ενίσχυσης και διασφάλισης της βιωσιμότητας των υπηρεσιών/ δομών υποστήριξης των φοιτητών/ τριών που ανήκουν στις Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες.

Την Ημερίδα θα χαιρετίσουν ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, αρμόδιος για θέματα Ανώτατης Εκπαίδευσης Άγγελος Συρίγος, οι πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Πατρών, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και εκπρόσωπος της Ειδικής Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση». Με κεντρική ομιλία θα συμμετέχει η Εθνική Αρχή Προσβασιμότητας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://socialwelfare.upatras.gr/imerida-oi-ypiresies-koinonikis-meri/

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις