Διαδικτυακό Εργαστήριο: Στο δρόμο για τη Φοιτητική Ζωή

Δημοσιεύτηκε από τον/την socialwelfare στις

Αφίσα για Διαδικτυακό Σεμινάριο

Αφίσα για Διδακτικό Εργαστήριο

Η Κοινωνική Μεριμνά Φοιτητών του Πανεπιστήμιου Πατρών διοργανώνει Διαδικτυακό Εργαστήριο για τους Πρωτοετείς Φοιτητές με αφορμή τη σημαντική μετάβαση από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο.

Η είσοδος στη φοιτητική ζωή αποτελεί μια από τις σημαντικότερες στιγμές στη ζωή των νέων και είναι γεμάτη από πολλές προσδοκίες και όνειρα. Ωστόσο πολλές φορές ενδέχεται να παρουσιαστούν δυσκολίες στη μετάβαση λόγω των μεγάλων και γρήγορων αλλαγών, ιδιαίτερα κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες στις οποίες ζούμε, όπου κυριαρχεί η κοινωνική απομόνωση και αποξένωση.

Σκοπός του εργαστηρίου είναι να συζητηθούν όλες αυτές οι ανησυχίες και οι προβληματισμοί, και να αναζητηθούν πιθανοί τρόποι αντιμετώπισης με τη βοήθεια των ειδικών.

Κάθε εργαστήριο θα αποτελείται από 12 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Ο αριθμός των εργαστηρίων θα είναι ανάλογος της ζήτησης.

Για συμμετοχή μπορείτε να αποστέλλετε email στο info-socialwelfare@upatras.gr αναγράφοντας το Ονοματεπώνυμό σας και το Τμήμα σας.

Επίσης, δίνεται η δυνατότητα να αποστείλετε εκ των προτέρων τις ανησυχίες σας ή τις ερωτήσεις πάνω σε αυτό στο ζήτημα, κατά τη δήλωση ενδιαφέροντος στο παραπάνω email.

Σας περιμένουμε,

Κοινωνική Μέριμνα Φοιτητών Πανεπιστήμιου Πατρών

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις